Printklar fil

For at vi kan printe din bestilling, er det vigtigt at du vedhæfter en printklar pdf. Hvis du har problemer, hjælper vi dig selvfølgelig gerne. Hvis vi skal lave dine filer til trykklar pdf, tager vi betaling for hver påbegyndt kvarter.

PDF fil

  • Vi printer kun filer, der leveres i PDF format.

Opløsning

  • For at undgå at tryksagen bliver uskarp og skaleret, anbefaler vi, at trykfilerne er mellem 150-300 dpi. Det er meget sjældent at det er nødvendigt med flere dpi. I nogle tilfælde kan det være fint med færre dpi. Er det fx roll-ups, bannere eller plakater som oftest ses på længere afstand er 100 dpi nok.

Brug korrekte farver

  • Vi trykker alt med de fire CMYK farver. I de fleste grafiske programmer kan du vælge at arbejde i CMYK fremfor RGB-farver.
  • Skal du definere farven sort (til dækflade) med CMYK-farver, får du det bedste resultat ved at vælge: C=60 M=40 Y=40 K=100. Sort tekst og streg-tegninger, skal dog defineres som C=0 M=0 Y=0 K=100 en.

Beskæring

  • Husk altid plads til beskæring. Det gør du ved at lægge 3 mm til i layoutet (på alle sider). Modsat skal tekst og grafiske elementer være mindst 3. mm indenfor tryksagens endeligt kant.

 

 

 

 

Herning Skilte

Rønnebærvej 7
7400 Herning

Copyright © 2018 Herning Skilte