BILREKLAMER

HVORFOR VÆLGE BILREKLAME?

Vil du gerne være synlig over for potentielle nye kunder? Så er det en god idé at investere i reklame på bilerne i dit firma. Bilreklame giver ekstra synlighed i gadebilledet, og den virker både, når du er ude at køre, og når du holder parkeret et sted i byen.

Hvis du kører ud til dine kunder, er bilreklame vigtigt for at signalere, at du er ankommet. Desuden er der god sandsynlighed for, at naboerne lægger mærke til din firmabil og mere eller mindre bevidst registrerer navnet på din virksomhed.

Hos Herning Skilte har vi mange års erfaring med alle opgaver inden for bilreklame. Skal du bare have dit CVR-nummer på bilen? Eller går du efter en stor reklame på bilen med farver og logo? Uanset dit behov kan vi give dig et godt tilbud på bilreklame.

BILREKLAME TIL DIT BEHOV

En god reklame på dine varebiler, der matcher dit firma, viser potentielle og eksisterende kunder, hvem du er. Hvis du kører ud til kundebesøg, virker du desuden mere troværdig, hvis du ankommer i en bil, der er genkendelig og passer til dit brand.

Med bilreklame på dine varebiler får du dit logo synligt blandt borgerne i det område, hvor du kører. Vi tilbyder både bilreklame, der holder i årevis uden afskalninger, og billigere folier til kortere kampagner. Du betaler altså et engangsbeløb for at have rullende markedsføring, som kan ses af mange potentielle kunder.

Fortæl os, om du har behov for ekstra lang holdbarhed på op til 9-10 år, eller om du skifter firmabil så ofte, at du ikke behøver en ekstra holdbar folie. Så kan vi give dig det bedste tilbud præcis efter dine behov.