“Beachflag er et fleksibelt, nemt og hurtigt synlighed, der på kort tid kan sættes op alle de steder, du har brug for at skabe synlighed og fokus på dit budskab og produkt. De kan bruges udendørs til koncerter, events, skabe synlighed til butikker og på messer, ja alle de steder hvor du har brug for fokus på produktet eller budskabet.” Herning skilte leverer beachflag i flere størrelser. Synlighed i gadebilledet er vigtigt for din forretning, der findes mange forskellige løsninger som f.eks gadeskilte, flag og beachflag. Beachflag er en nem løsning der skaber stor synlighed på lang afstand, da vores største flag er 450cm høje. De er nemme at sætte op og tage ned igen, de tåler vind og vejr og kan endda vaskes i vaskemaskinen.

Hvordan designer jeg mit beachflag? Vi skal modtage en print klar designfil, gerne i PDF se vores designskabeloner. Har du ikke muligheden for selv at designe dit beachflag, så hjælper vi dig meget gerne med designe et professionelt look der skaber opmærksomhed og fokus på dit produkt eller budskab. Har du allerede beachflag designet klar, så kan du let uploade det når du færdigører din bestilling. Knappen til at uploade dit design finder du ved tjek ud. Printet fremstår i en lækker kvalitet, med god farve dybde. Printet er vandfast og falmer ikke. Har du ønsker til andre størrelser, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan downloade vores skabelon og vejledning til at designe beachflag HER.

Alle vores beachflag printes på en 115g polyglans, der er B1 godkendt.

Dette er ofte et krav fra mange messecentre.

Er fil kvaliteten god nok?

Bare rolig vi tjekker altid din fil inden produktion, er kvaliteten ikke god nok, så kontakter vi dig inden produktionen påbegyndes.
Vigtigt: vi tjekker kvaliteten og ikke for eventuelle stavefejl / design fejl.
Vi skal modtage printklare filer, skabeloner kan downloades HER.

Kontakt os gerne hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig med tjekke kvaliteten og vejleder dig i hvordan filen kan forbedres til print.

Du har flere muligheder når du bestiller, du kan betale med kort når du færdiggør din bestilling, eller du kan vælge at betale på faktura.

Faktura fremsendes med det samme, når du har betalt denne, så starter vi produktionen af din ordre, er det en haste ordre skal du sende din kvittering for betaling på salg@herningskilte.dk. Husk at påføre dit ordrenummer.