Banner

Banner er et fleksibelt, nemt og hurtigt synlighed, der på kort tid kan sættes op alle de steder, du har brug for at skabe synlighed og fokus på dit budskab og produkt. De kan bruges udendørs til koncerter, events, skabe synlighed til butikker og på messer, ja alle de steder hvor du har brug for fokus på produktet eller budskabet.
Luk

Banner

180,00 kr.300,00 kr. / m2
Select options

Klistermærker

190,00 kr.650,00 kr. M2
Select options
Luk

Stofbanner

165,00 kr.240,00 kr. / m2
Select options
Luk

Folieprint 5 års folie

155,00 kr.308,00 kr. / m2
Select options
Luk

Folieprint 2 Års Folie

120,00 kr.220,00 kr. / m2
Select options

Banner print

Herning skilte levere banner i alle størrelser

Synlighed er vigtigt for din forretning i gadebilledet, der findes mange forskellige løsninger gadeskilte, flag, beachflag og banner. Banner er en nem løsning der skaber stor synlighed på lang afstand. Vi levere banner efter dit ønsket mål og de er nemme at sætte op og tage ned igen.  De tåler vind og vejr- de kan endda vaskes i vaskemaskinen.

Herning skilte levere banner på kort tid.

Vi mener selv vi har Danmarks bedste leveringtider på banner, standard levering er 8-10 dage.

Vi kan også levere dit banner på 3 dage, hvis filen er modtaget senest mandag kl. 10.00. Gebyret for en haste levering er 500,- eksl.moms. Vælg dette når du bestiller.

Hvordan designer jeg mit banner?

Vi skal modtage en print klar banner fil, gerne i PDF Har du ikke muligheden for selv at designe dit banner, så hjælper vi dig meget gerne med designet til dit banner, et design med et professionelt look der skaber opmærksomhed og fokus på dit produkt eller budskab.Har du allerede banner designet klar, så let uploade det når du færdiggøre din bestilling. Knappen til at uploade dit banner design finder du ved tjek ud. Printet fremstår i en lækker kvalitet, med god farve dybde. Printet er vandfast og falmer ikke. Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Er banner godkendt til messebrug?

Vi levere banner på mange forskellige media typer, der i blandt også B1 godkendte typer som ofte et krav fra mange messecentre.

Er fil kvaliteten god nok?

Bare rolig vi tjekker altid din fil inden produktion, er kvaliteten ikke god nok, så kontakter vi dig inden produktionen påbegyndes.Vigtigt vi tjekker kvaliteten og ikke for eventuelle stavefejl / design fejl.Vi skal modtage printklare filer, vejledningen kan downloades her ( indsæt link).Kontakt os gerne hvis du er i tvivl, så hjælper vi dig med tjekke kvaliteten.Vi vejleder dig i hvordan filen kan forbedres til print.

Hvordan betaler jeg?

Du har flere muligheder når du bestiller, du kan betale med kort når du færdiggør din beachflag bestilling, eller du kan vælge at betale på faktura.

Faktura fremsendes med det samme, når du har betalt denne, så starter vi produktionen af din ordre, er det en haste ordre skal du sende din kvittering for betaling på salg@henringskilte.dk. Husk at påføre ordrenummer.